Beauty blog

Bekeken producten

We werken milieubewust.

Met veel concrete ecologische maatregelen dragen we bij aan het minimaliseren van onze impact op het milieu en het klimaat.

Natural Wellness, gespecialiseerde webwinkel in natuurcosmetica en verzorgingsproducten

Bij ons vind je een ruim assortiment van natuurcosmetica en voedingssupplementen. Al onze producten vervaardigd op basis van natuurlijke en plantaardige bestanddelen, niet getest op dieren en van de hoogste kwaliteit.

Je vindt bij ons een uitgebreid gamma van natuurlijke haarkleurings- en haarverzorgingsproducten, huidverzorgingsproducten, bio make-up, luchtverfrissers en ook voedingssupplementen, steeds op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten en zorgvuldig uitgekozen omwille van hun hoogwaardige kwaliteit.

Zorgvuldig gekozen hoogwaardige leveranciers

Voor de aankoop van onze producten kiezen wij voor de meest waardevolle leveranciers gevestigd in verschillende Europese landen (Frankrijk, Italië en Spanje).

Een service op maat

Bovendien geniet je bij ons ook van een prima service. We bieden je graag alle nodige informatie en je kan met al je vragen bij ons terecht.

Koop online, of in jouw favoriete winkel

Je vindt onze producten ook in de apotheek, natuur- bio- en dieetwinkels, speciaalzaken voor producten op natuurlijke en plantaardige basis zoals bepaalde schoonheidsinstituten, parapharmacies, ..

We zijn er zeker van je snel tot onze grote groep tevreden klanten te mogen rekenen.

Product added to wishlist
Product added to compare.